Zasebnost in pogoji

Pravno obvestilo

Spletna stran recar.si in vsi podatki na njej, slike, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega dovoljenja.

Omejitev odgovornosti

Po svojih najboljših močeh se trudimo zagotavljati ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh recar.si. Pridržujemo si pravic do napak v podatkih in sprememb cen brez predhodnega obveščanja.

Izključitev odgovornosti

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja.

Email obvestila

S prijavo na email obvestila ali drugačnim posredovanjem email naslova se strinjate, da vas obveščamo o novih vsebinah na spletni strani recar.si ter drugih informacijah povezanih in nepovezanih z recar.si. V primeru, da ne želite več prejemati naših obvestil se enostavno odjavite s klikom na “ODJAVA” na dnu prejetega e-obvestila (email sporočilo).

Opozorilo po ZIsRPS

RECAR, posredništvo in storitve, d.o.o. obiskovalce spletne strani ter potencialne in že obstoječe stranke, ki imajo status potrošnika v smislu prvega odstavka 4. člena ZIsRPS, v skladu s tretjim odstavkom 32. člena ZIsRPS obvešča, da ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko začne v skladu s tem zakonom, kar pomeni, da se morebitni spori, v primeru, da jih stranki ne uspeta rešiti sporazumno, rešujejo pred pristojnim sodiščem.